صفحه اصلی / مهاجرت کاری / چگونه ویزای کار استرالیا بگیریم

چگونه ویزای کار استرالیا بگیریم

چگونه ویزای کار استرالیا بگیریم

چگونه ویزای کار استرالیا بگیریم-مهاجرت استرالیا-شرایط زندگی در استرالیامصاحبه شغلی استرالیا

برای دریافت مشاوره با نمایندگی رسمی لگال ویزا تماس بگیرید.

چگونه می توانم ویزای کاری استرالیا را دریافت کنم؟
توسط مهاجرت به استرالیا / سه شنبه، 31 اکتبر 2017 / منتشر شده در مهاجرت به استرالیا ، آخرین پست های ما ، کار در استرالیا
ویزای کار برای استرالیا شما این تحقیق را انجام داده اید و تصمیم گرفته اید که استرالیا جایی باشد که خانواده شما باید باشد. اکنون وقت آن رسیده است تا سوال بزرگ بعدی را مطرح کنید – چگونه یک ویزای کاری برای استرالیا دریافت کنید.

اما شما هیچ نظری درباره گزینه های خود ندارید، فرآیند کار یا جایی که باید شروع کنید.

آیا این صدا آشناست؟ ما شرط می بندیم. ما هر ماه صدها تماس تلفنی از افرادی که خودشان را در این موقعیت دقیق قرار می گیرند، دریافت می کنیم.

پس چگونه می خواهید در استرالیا کار کنید، بپرسید؟ در اینجا چیزی است که ما با همه کسانی که با ما تماس می گیرند، به اشتراک می گذاریم:

شما با ارزیابی شروع می کنید
اگر می خواهید در استرالیا کار کنید، باید مهارت ها و مدارک لازم را داشته باشید. استرالیا مهاجران را می خواهد که می توانند ارزش و مهارت های عرضه را که کشور نیاز دارد اضافه کنند.

به همین دلیل مهم است که با ارزیابی واجد شرایط بودن مهاجرت ، برای پیدا کردن اینکه آیا مهارت ها و مدارک تحصیلی شما در استرالیا مورد نیاز است، شروع می شود.

ارزیابی جامع که توسط نماینده مهاجرت مجاز انجام می شود، نشان می دهد که آیا شما واجد شرایط کار در استرالیا هستید، چه ویزای مورد نظر شما را در اختیار شما قرار می دهد، و راه پیش رو را توضیح دهید.

چگونه امتیاز بندی ویزای کار استرالیا

دو دسته ویزه موجود عبارتند از:

مهاجر ماهر
کار حمایت
برای هر یک از این فرایندها متفاوت است و ما هر دو زیر را توضیح می دهیم.

در اینجا روند برای یک برنامه مهاجر ماهر است
هنگامی که شما برای مهاجرت عمومی ماهر واجد شرایط هستید و تصمیم به ادامه دارد، اولین قدم بیان عالم است.

ابراز علاقه شما نشان دهنده علاقه شما به یک ویزای استرالیایی خاص و جزئیات است:

زیرساخت ویزا و جریان شما قصد دارید برای درخواست.
آیا شما به دنبال حمایت از یک دولت دولتی یا ایالت هستید؟
اگر برای اقامت در ایالت ها یا سرزمین های خاص باز است.
اگر ابراز علاقه شما توسط یک کارفرمای یا یک دولت دولتی یا ایالت دولتی پذیرفته شود، به مرحله بعدی بروید، که دعوت نامه درخواست است.

دعوت به درخواست دقیقا همان چیزی است که نام آن نشان می دهد – یک دعوت نامه برای درخواست یک ویزای مهاجرت ماهر. این اطلاعات تمام این اطلاعات را شرح می دهد:

زیر کلاس که تحت آن شما دعوت به درخواست می شود.
چارچوب زمانی که در آن مجبورید درخواست ویزای خود را انجام دهید.
هر گونه اطلاعات اضافی که باید با درخواست خود داشته باشید.
مرحله نهایی تهیه و ارائه درخواست ویزای شما است.

و در اینجا این است که اگر شما واجد شرایط دریافت ویزای کاری تحت حمایت استرالیا هستید، این کار چگونه انجام می شود
مراحل کمتری برای این دسته از کارفرمایان وجود دارد ، اما اشتباه فکر کردن را نمی توان انجام داد، به این معنی است که برای این ویزا ساده تر است.

اولین قدم نامزد شدن توسط یک کارفرمای استرالیایی است . مستندات مورد نیاز بستگی به این دارد که آیا تحت برنامه نامزد کارفرمای یا طرح مهاجرت منطقه ای و همچنین جریان مورد استفاده شما زیر درخواست می کنید:

جریان گذار اقامت موقت
جریان ورود مستقیم
جریان توافقنامه کار
هنگامی که نامزد پذیرفته شده است، شما به مرحله بعدی و نهایی بروید – برنامه خود را تهیه و ارائه دهید.

ببخشید …
اگر می خواهید درخواست ویزای کاری استرالیا را درخواست کنید، باید مهارت ها و مدارک تحصیلی مورد نیاز در استرالیا داشته باشید. شما می توانید با تکمیل یک ارزیابی با نماینده مهاجرت، اگر با انجام این کار آشنا شوید

آیا شما در واقع حق دارید کار کنید در استرالیا، می توانید روند سفر مهاجرت خود را ادامه دهید و شروع کنید. اقدامات خاصی که شما انجام می دهید بستگی دارد که آیا واجد شرایط بودن برای مهاجرت ماهر یا کار حمایت شده است.

توصیه ما چیست؟ به محض اینکه بتوانید ارزیابی انجام دهید.

درباره admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *