صفحه اصلی / مهاجرت کاری / ویزای کار تحت حمایت استرالیا

ویزای کار تحت حمایت استرالیا

ویزای کار تحت حمایت استرالیا

ویزای کار تحت حمایت استرالیا-مهاجرت به استالیامهاجرت به استرالیا مهندس صنایعویزای استرالیا e600 اقامت طولانی

ویزای کار تحت حمایت استرالیا کسب معقول ماهر (اقامت طولانی مدت) – 457 ویزا

معامله موقت ماهر (مدت اقامت) – 457 ویزا برنامه رایج ترین کارفرمایان برای حمایت از کارگران خارجی برای کار در استرالیا به طور موقت است. برای کارفرمایان در مناطق منطقه ای در سراسر استرالیا نیز تدابیر ویژه ای وجود دارد.اگر درخواست کاندیدای موفق باشد، آنها به طور موقت به استرالیا اعطا می شوند و برای مدت زمان ویزا، بدون هیچ محدودیتی، چندین بار به استرالیا و از استرالیا وارد می شوند.

این برنامه رایج ترین کارفرمایان برای حمایت از کارگران خارج از کشور به طور موقت در استرالیا است. برای کارفرمایان در مناطق منطقه ای در سراسر استرالیا نیز تدابیر ویژه ای وجود دارد.

ویزای کاری تحت حمایت استرالیا

اگر درخواست کاندیدای موفق باشد، آنها به طور موقت به استرالیا اعطا می شوند و برای مدت زمان ویزا، بدون هیچ محدودیتی، چندین بار به استرالیا و از استرالیا وارد می شوند. کارکنان حمایتی ممکن است در طول مدت اعتبار ویزا در استرالیا باقی بمانند. زمانی که ویزای 457 ویزای ویزای خود را لغو می کند، کاندیداها می توانند برای هر کلاس ویزای مداوم درخواست کنند

ویزای کار تحت حمایت استرالیا به دنبال مهاجرت به استرالیا؟ برای تکمیل ارزیابی آنلاین برای یک ویزای ماهر به استرالیا اینجا را کلیک کنید به دنبال مهاجرت به استرالیا؟

ویزای کاری تحت حمایت استرالیا 2019

برای درخواست این دسته، باید:

برای تکمیل موقعیت نامزدی توسط یک کارفرما حمایت شود

دارای مهارت ها، مدارک تحصیلی، تجربه و زمینه اشتغال است که مطابق با شرایط مورد نیاز است

واجد شرایط برای هر مجوز یا ثبت نام مربوط به موقعیت نامشخص باشد

نشان می دهد که شما باید حداقل حداقل حقوق و دستمزد را که در زمان تصمیم گیری در مورد ویزای خود اعمال می شود، پرداخت کنید.

درخواست 457 پرونده درخواست ویزا

برای یک ویزای زیرمجموعه 457 (کارکنان ماهر کارگران موقت در خارج ازکشور) سه مرحله وجود دارد که یک شخص از خارج از کشور برای کار در استرالیا وجود دارد.

سه مرحله شامل:

مرحله 1 – اعطای یک برنامه حمایت از کارفرمایان که در آن کارفرما باید به عنوان حامی مالی تأیید شود.

کارفرما باید موارد زیر را نشان دهد:

شرکت به طور قانونی و فعالانه فعالیت تجاری دارد؛

شرکت کارفرما مستقیم خواهد بود؛

شرکت دارای ضمانت تجاری صحیح و تحت قوانین مهاجرت است.

شرکت می تواند نشان دهد اشتغال به نفع اقتصادی به استرالیا خواهد بود؛

شرکت مهارت های کارکنان را با آموزش پیشرفت خواهد داد.

مرحله 2 – قرار دادن نامزدی کسب و کار (ارائه شده توسط کارفرمایان) که موقعیت را برآورده می کند.

کارفرما باید موارد زیر را نشان دهد:

شرکت حمایت مالی تجاری است؛

این موقعیت مربوط به اشغال است که حداقل مجموعه مهارت را برآورده می کند؛

موقعیت باید در حداقل سطح حقوق و دستمزد باشد.

مرحله 3 – ارائه درخواست ویزا

کارفرما باید موارد زیر را نشان دهد:

شرکت تأمین مالی مورد تایید و فعلی را تأمین می کند؛

شرکت دارای جایگاه نامشخص است.

کارمند باید موارد زیر را نشان دهد:

کارمند دارای مهارت های لازم برای موقعیت است؛

کارمند برای این موقعیت واجد شرایط است

برای اینکه مرحله 3 از روند ویزا 457 موفق باشد، مراحل 1 و 2 باید توسط وزارت مهاجرت و حفاظت از مرز (DIBP) تأیید شود.

درباره admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *