صفحه اصلی / مهاجرت کاری / ویزای تجاری استرالیا

ویزای تجاری استرالیا

ویزای تجاری استرالیا

ویزای تجاری استرالیا-ویزای مهاجرت استرالیاویزای مهاجرت استرالیاشرایط زندگی در استرالیاهزینه مهاجرت به استرالیا-مهاجرت استرالیا

ویزای تجاری استرالیا 2 راه برای ورود به مهارت های کسب و کار در استرالیا وجود دارد:

به عنوان یک ویزا موقت موقت با واجد شرایط بودن برای اقامت دائم پس از ایجاد یک کسب و کار در استرالیا؛ یا

مستقل اقامت دائم برای متقاضیان کسب و کار با کالیبر بالا که توسط یک دولت ایالتی / ایالت حمایت می شوند.

آیا برای ویزای تجاری استرالیا واجد شرایط هستید؟ آیا برای ویزای تجاری استرالیا واجد شرایط هستید؟

مهاجران تجاری که اولین مسیر را می گیرند باید برای رسیدن به اقامت در مرحله دو مرحله ای قرار بگیرند. بدین ترتیب، ویزا دارائی ها برای مدت 4 سال ویزا کسب و کار (موقت) را دریافت می کنند و پس از ایجاد سطح مورد نیاز کسب و کار یا سرمایه گذاری مناسب خود، واجد شرایط تقاضای درخواست ویزای کسب و کار (اقامت) می باشند.

مسیر دوم منجر به اقامت دائم مستقلی فقط برای مهاجران تجاری با کیفیت بالا است که توسط دولت ایالتی / ایالت حمایت می شود. این رده به عنوان ویزای کسب و کار استعدادی شناخته شده است (زیر را ببینید).

برنامه مهارت های کسب و کار به 4 دسته تقسیم می شود:

دسته مالکیت کسب و کار برای صاحبان یا صاحبان سهام یک کسب و کار؛

رده اجرایی ارشد برای کارکنان اجرایی ارشد شرکت های بزرگ؛

دسته سرمایه گذاران برای سرمایه گذاران / افراد کسب و کار مایل به سرمایه گذاری در استرالیا؛ و

دسته استعدادهای کسب و کار برای افرادی که دارای کسب و کار با کیفیت بالا هستند و از دولت دولتی / حراست حمایت می کنند.

ویزای تجاری استرالیا موقت

اقامت دائم از طریق دسته های کسب و کار مهارت:

زمینه     برای درخواست     اقامت دائم از طریق

صاحب کسب و کار

صاحب کسب و کار (موقت)

یا

صاحب کسب و کار (طرف موقت)

صاحب کسب و کار (اقامت) ویزا

یا

صاحب کسب و کار (اقامت) ویزا (State / Territory)

مدیر اجرایی ارشد

ویزای ارشد اجرایی (موقت)

یا

قلمرو دولت ویزای ارشد اجرایی (موقت)

ارشد اجرایی (اقامت) ویزا

یا

قلمرو دولت ویزا ارشد اجرایی (اقامت) حمایت می شود

سرمایه گذار

سرمایه گذار (موقت) ویزا

یا

ویزای سرمایه گذار (موقت) تحت حمایت دولت / منطقه

سرمایه گذار (اقامت) ویزا

یا

ویزای سرمایه گذار (اقامت) حمایت کننده ایالت / منطقه

صاحب کسب و کار بلند کالیبراسیون     ویزای استعداد کسب و کار     اقامت دائم با ویزا

مهاجران تجاری می توانند اقامت موقت خود را در استرالیا از طریق چندین ویزای کسب و کار مجاز دریافت کنند. این ویزای موقت ممکن است منجر به اقامت دائم در استرالیا شود، با توجه به صاحب ویزا که با تمام معیارهای این اقامت دائمی مواجه است.

آیا برای ویزای تجاری استرالیا دارای امتیاز مناسب است؟ آیا برای ویزای تجاری استرالیا دارای امتیاز مناسب است؟

ویزای تجاری استرالیا دایم

دسته بندی برای ویزای تجاری موقت به استرالیا به شرح زیر است:

صاحب کسب و کار (موقتی) (زیر مجموعه 160) برای افرادی است که دارای حرفه ای موفق تجاری هستند، از جمله مدیریت ارشد یا مالکیت، که دارای دارایی های قابل توجه تجاری هستند و تعهد واقعی و واقعی برای مشارکت به عنوان مدیر در مدیریت یک کسب و کار جدید یا موجود .

ویزای تجاری استرالیا صاحب کسب و کار متعلق به دولت / منطقه (موقت) (زیر رده 163) برای افرادی است که دارای حرفه ای موفق کسب و کار هستند، از جمله مالکیت، دارایی های قابل توجه تجاری و تعهد واقعی و واقعی برای مشارکت به عنوان یک مدیر در مدیریت یک موجود جدید یا موجود کسب و کار. متقاضیان نیز باید توسط دولت ایالتی / سرزمینی حمایت شوند، با معیارهای سطح پایین تر در مقایسه با زیر مجموعه 160.

اجرایی ارشد (موقت) (زیر رده 161/164) برای کارمندان اجرایی ارشد کسب و کارهای بزرگ خارج از کشور است که مسئولیت توسعه سیاست های استراتژیک را بر عهده ی یک عامل اصلی یا طیف وسیعی از عملیات آن کسب و کار، که دارای دارایی های خالص قابل توجه و واقعی و تعهد واقع بینانه برای مشارکت به عنوان یک مدیر در مدیریت یک کسب و کار جدید یا موجود. این دسته ممکن است توسط دولت ایالت / سرزمینی حمایت شود، با معیارهای پایین تر مورد استفاده قرار گیرد.

سرمایه گذار (موقت) (زیرمجموعه 162/165) برای سرمایه گذاران / افراد کسب و کار است که رکورد کلی فعالیت های تجاری یا سرمایه گذاری را دارند، دارایی های خالص قابل توجهی دارند، تمایل دارند سرمایه گذاری در سرمایه گذاری مشخص شده در استرالیا را برای 4 سال سرمایه گذاری کنند تعهد واقعی برای حفظ فعالیت تجاری و سرمایه گذاری در استرالیا. این دسته ممکن است توسط دولت ایالت / سرزمینی حمایت شود، با معیارهای پایین تر مورد استفاده قرار گیرد.

اقامت دائم

دسته تجارب کسب و کار (اقامت) ویزا مرحله دوم کسب مهارت های کسب و کار است و فراهم می کند برای اقامت دائم در استرالیا با امکانات اقامت بازگشت به مدت 5 سال از تاریخ اعطای.

صاحب کسب و کار (اقامت) برای کسانی است که دارای ویزای کسب و کار (موقت) هستند و دارای حداقل سه سال تجربه کسب و کار در استرالیا بوده اند و دارای دارایی و دارایی و دارایی قابل توجهی هستند که برای حداقل تعداد کارکنان در آن زمان. متقاضیان باید در استرالیا حداقل یک سال در 2 سال قبل بلافاصله قبل از درخواست ثبت نام کرده باشند. این دسته ممکن است توسط یک دولت / ایالت دولتی حمایت شود، با معیارهای پایین تر مورد استفاده قرار می گیرد.

ویزای تجاری استرالیا همچنین برای ویزای مستقل اجرایی استرالیا در استرالیا درخواست می شود که برای ویزا کسب و کار صاحب کسب و کار (تملک) متعلق به دولت / منطقه درخواست شود.

سرمایه گذار (اقامت) برای افرادی است که یک ویزا سرمایه گذار (موقت) و یک سرمایه گذاری اختصاصی برای حداقل 4 سال داشته اند و در 4 سال گذشته بلافاصله قبل از درخواست در استرالیا حداقل 2 سال زندگی کرده اند. این دسته ممکن است توسط دولت / دولت منطقه حمایت شود.

کسب و کار موقت (مدت اقامت) (457) صاحبان ویزا هنوز هم می توانند برای اقامت دائمی در:

گروه تجاری تاسیس شده در استرالیا (EBA)؛ یا

اگر بخاطر یک اقتدار منطقه ای مناسب حمایت می کنید، منطقه ای را در استرالیا ایجاد کنید (REBA)؛ یا

در صورتی که توسط یک دولت / ایالت حمایت شود، دولت / قلمرو مالکیت کسب و کار (اقامت) را حمایت می کند.

وظایف کسب و کار کسب و کار صاحبان ویزا

مهارت های کسب و کار (موقت) دارندگان ویزا مجاز به ارائه یک آدرس تماس در عرض 6 ماه از زمان ورود اولیه خود هستند و از 24 ماه پس از ورود به استرالیا می خواهند جزئیات کسب و کار خود را ارائه دهند. این بازخورد مفید برای پیشرفت صاحب ویزا جهت مقابله با شرایط اقامت دائمی خواهد بود.

مهارت های کسب و کار (موقت) همچنین صاحبان ویزا برای به دست آوردن منافع مالکیت در کسب و کار در استرالیا یا حفظ سرمایه گذاری خود در استرالیا برای 4 سال مورد نیاز هستند. اگر این الزام را رعایت نکنند، ممکن است واجد شرایط درخواست ویزای کسب و کار (اقامت) نیستند و ممکن است استرالیا را ترک کنند.

ویزای تجاری استرالیا بخش کسب و کار استرالیا کسب و کار افراد موفق (صاحبان کسب و کار، سرمایه گذاران و مدیران ارشد) را تشویق می کند تا در استرالیا در مورد ویزاهای دائمی و کسب و کارهای جدید و یا کسب و کار حاضر شوند.

تحت شرایط دو مرحله ای برای مهاجران تجاری، صاحبان ویزا برای مدت 4 سال ویزا کسب و کار (موقت) را دریافت می کنند و پس از ایجاد سطح مورد نیاز کسب و کار یا حفظ سرمایه گذاری مناسب، واجد شرایط درخواست برای کسب مهارت های تجاری می باشند (ویزای اقامت.

یک اقامتگاه دائم اقامت دائم برای مهاجران با کیفیت بالا که توسط دولت ایالتی / منطقه ای که به عنوان ویزا کسب و کار استعداد شناخته شده است، در دسترس خواهد بود.

در زیر کلاس های ویزا اقامت دائم برای طرح ویزا کسب و کار استرالیا کسب و کار:

صاحب کسب و کار تحت حمایت دولت / قلمرو (اقامت) ؛

صاحب کسب و کار (اقامت) ؛

سرمایه گذار تحت حمایت دولت / سرزمین (اقامت) ؛

سرمایه گذار (اقامت) ؛ و

استعداد کسب و کار (مهاجر) .

درباره admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *